Котлети будуть смачнішими, ніж у ресторані: що додати у фарш для покращення страви
Котлети – це одна з найпопулярніших в Україні страв. Однак їх класичний варіант вже багатьом набрид, тому господині часто експериментують зі смаками. І вони виявили, що три прості добавки допомагають зробити котлети соковитішими і смачнішими.
Досвідчені кухарі та прості господині впевнені в тому, що суттєво змінити смак котлет за допомогою одного секретного інгредієнта цілком можливо. Наприклад, вони пропонують додавати лише одну дрібку спеції, трохи популярного овочу або навіть солодкого продукту, щоб привнести нові нотки у звичну страву і зробити її більш вишуканою.
Так, кулінари часто використовують помідори для приготування котлет. Вони дрібно ріжуть овоч, попередньо знявши з нього шкірку і додають у фарш. Кухарі кажуть, що так котлети виходять соковитішими, а їх смак заграє новими фарбами.
Хазяйки вважають не менш підходящою добавкою і рідкий мед. Все, що потрібно, це просто покласти мінімальну кількість меду або цукру у фарш разом з іншими інгредієнтами та посмажити котлети звичним способом. Завдяки такому секретному інгредієнту вдасться одержати апетитну золотисту скоринку на котлетах.
Ще один інгредієнт, який частіше використовують для випікання, можна покласти у фарш, щоб надати котлетам неповторного та вишуканого смаку. Кухарі пропонують додавати кілька дрібок кориці, особливо це актуально для фаршу зі свинини.
Пропонуємо також дізнатися про секретний інгредієнт, який покращить смак відбивних із курки.