Мариновані ягоди: незвичний рецепт, який витіснить стандартні огірки та помідори
Рецепт дивний для більшості господинь, але активно рекомендований в соцмережах — мариновані ягоди та фрукти. Ми звикли до закруток з помідорами, огірками, навіть кавунами, але чомусь плоди в маринаді — все ще викликають подив. Тому ділимося з читачами, й розширюємо кулінарні кордони разом.
Що нам знадобиться?
1. Вишня жовта
2. Вишня червона
3. Полуниця
4. Абрикоси
Фото Viacheslav Ov
Для маринаду:
– 4 столові ложки солі
– 7 столових ложок цукру
– 7 столових ложок 6 центів оцту
– кріп
– часник
– спеції
Фото Viacheslav Ov
Інгредієнти змішуємо, маринадом заливаємо наші ягоди, маринувати мінімум 2 дні. Можна й довше, як пише Вʼячеслав з Одеси. Автор рецепта зазначає, що й третій день — не зайвий буде.
Фото Viacheslav Ov
Джерело: krivbass.city